Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

GEWEEST 25/03: 20Hertz op Sencity Festival: durf te dansen!

25 maart @ 8:00 pm

20Hertz is een dansgezelschap met maar één doel:

theater ook toegankelik maken voor dove en slechthorende mensen. Met een mix van dove, sechthorende en horende dansers maken ze dansvoorstellingen met gebarentaal, visuals, special effects en Visual Vernacular. Hierdoor zijn de voorstellingen een spektakel om naar te kijken en bovendien toegankelijk voor dove én horende mensen.

Special voor Sencity komen ze meerdere interactive danssessies geven. Tijdens deze mini-workshops leren ze jou alle moves die je nodig hebt om de show te stelen op de dansvloer!

Durf jij te dansen?

Sencity Festival

Hoe zou je favorite liedje ruiken, smaken of voelen?

Ontdek het op Sencity Festival, hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende belevingsfestival! Geniet van bands, DJ’s, interactive kunstinstallaties en nog veel meer!

Op zaterdag 25 maart viert Sencity Festival haar 20-jarig jubileum in TivoliVredenburg!

Aromajockeys, foodjockeys, dove performers, muziektolken en VJ’s nemen ie mee in een wereld waar muziek central staat. Geuren en smaken versterken de emoties van de muziek, dove performers en muziektolken vertalen muziek naar gebaren en de vibrerende Sensefloor zorgt ervoor dat je niet ontkomt aan de bass. Naast deze immersive live performances kun ie dit iaar ook genieten van inspirerende sprekers, interactive kunst, workshops, talkshows en nog veel meer. Houd Instagram, Facebook en de website in de gaten voor updates over het programma.

Kom jij ook langs? Koop nu je kaarten via de onderstaande button.

Het kaartje kost €17,50 incl. servicekosten en garderobe.

Tot dan!